Lentoveron kansalaisaloite Maailma kylässä -festivaaleilla 25. - 26.5.2019

Kuva Maailma kylässä logo.jpg

Tervetuloa kuulemaan lisää kansalaisaloitteesta ja lentoverokampanjasta Maailma kylässä -festivaaleille Helsingin Kaisaniemen puistoon ja Rautatientorille la 25.5. ja su 26.5.!

Meillä on tapahtuman Ilmastoteltassa Rautatientorilla Maan ystävien Ilmastokampanjan kanssa yhteinen ständi, jolle voit tulla juttelemaan, allekirjoittamaan kansalaisaloitteen kannatusilmoituksen ja ilmoittautumaan vapaaehtoiseksi kampanjaan. Myös Maan ystävien ständillä Kaisaniemen puolella voi allekirjoittaa aloitteen.

Sunnuntaina 26.5. klo 12.30 kannattaa käydä kuuntelemassa Taiga-lavan paneelikeskustelu, jossa pohditaan matkailun muuttamista kestävämmäksi. Onko kestävä lomailu vain yksilön vastuulla, vai voisiko sitä ulottaa laajemmalle? Paneelikeskustelun järjestää Reilun matkailun yhdistys.

Lue lisää festivaalin ohjelmasta: https://www.maailmakylassa.fi/ohjelma