Kannatusilmoituksia keräämään!

Lentovero kuva keräyslaatikko.jpg

Missä päin Suomea asut? Olisiko paikkakunnallasi luomumyymälä, kirjasto, asukastalo, taidekeskus, järjestötila tai muu sopiva keräyspiste lentoveroaloitteen kannatusilmoituksille? Jos keksit sopivan paikan, postitamme sinulle keräyslaatikon, tyhjiä ilmoituslomakkeita ja muun tarvittavan vietäväksi keräyspisteeseen. Mukaan tulee valmis palautuskuori ilmoitusten postittamista varten, kun keräys on loppusuoralla.  Pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Turussa keräyslaatikoita viedään ainakin Ruohonjuuri-myymälöihin ja joihinkin kirjastoihin.

Voit myös kerätä ilmoituksia itse. Erityisen sopivia tilaisuuksia ovat erilaiset kesätapahtumat, ilmastoaiheiset tapahtumat ja mielenosoitukset ympäristönsuojelun puolesta. Me postitamme ilmoituslomakkeet ja palautuskuoren. Jokainen ääni on tärkeä. Ota yhteyttä oona.peiponen@gmail.com

Tehdään ilmastotekoja!