Lentovero mukana Dodon HarFestissa la 11.9.

HarFest.jpg

Lentovero-kansalaisaloite on mukana järjestämässä Dodon perinteisiä HarFest -sadonkorjuujuhlia lauantaina 11.9.21. HarFest kerää yhteen puutarhan sekä mehiläisten satoa, iloisia kohtaamisia, kriittistä keskustelua Dodon uuden puutarha- ja viljelyalan työllistämishankkeen paneelikeskustelussa sekä iltahämärässä kaikuvia säveliä. Juhlapaikkana on syksyn väreihin puhjennut Kääntöpöytä Pasilan Veturitalleilla. Myynnissä sadonkorjuuherkkuja sekä Kääntöpöydän omien mehiläisten hunajaa - ota mukaan oma purkki!

 

Toinen illan teemoista on lentovero. Kansalaisaloitteen tämänhetkisistä vaiheista kertoo Silja Jääskeläinen, yksi aloitteen tekijöistä. Paikalla puhumassa lentoverosta on myös kansalaisaktivisti Teemu Vaarakallio. Illan artistit ilmaisevat keikoillaan tukeaan aloitteelle.

 

Jos haluat olla mukana toteuttamassa HarFestia, vapaaehtoisia tarvitaan monenlaisiin tehtäviin, aina alueenrakennuksesta keittiöhommiin. Kiitokseksi on tarjolla herkullista kasvisruokaa. Uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita myös myöhempään lentoverokampanjan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Lisätietoja: malm.nordlund@dodo.org tai tehi@dodo.org

 

 

Illan ohjelma:

 

15.00 Puutarhatalkoot

16.00 Yrttipaja

17.00 Work for Earth -paneelikeskustelu

18.30 Joose Keskitalo

19.30 Lau Nau & Seitsemäs Taivas

20.30 Puheenvuoroja Lentoverosta

21.00 Ylläriartisti

22.00 Kynttiläinstallaatio ja hiljainen hetki 9/11-terrori-iskujen uhreille

 

Tapahtumapaikka:

Veturitallinkujan päässä eteläisen kääntöpöydän päälle rakennettu kasvihuone ja ulkolava, Pasilan vanhoilla Veturitalleilla Helsingissä. 

Veturitallinkuja

00520 Helsinki


Lisää tietoa:

https://www.facebook.com/events/212654000793931

Lentovero -kansalaisaloite